Een scrap kerstkaartje

Wat gaat de tijd snel… ik sta er van versteld dat de maand december te zien is op de kalender. Maar dit betekent ook dat kerstmis snel nadert, dus ben ik in plaats van foto’s te scrappen, aan het werk om kerstkaartjes te maken. Deze keer een volledig gescrapt kerstkaartje met enkel restjes papier zonder veel tierlantijntjes.

 

Time flies… I am really surprised that we are already December! This means that Christmas is approaching, so for the moment I am busy with creating Christmas cards instead of scrapbooking. This card is made with paper leftovers and is kept very simple.

PB024193.JPG

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Een scrap kerstkaartje”

  1. Cindy says:

    Weer echt schattig hoor! en ja het zal heel snel Kerstmis zijn … ­čÖé
    Groetjes Cindy

Leave a Reply