More christmas cards

Van foto’s scrappen is nog altijd niet veel in huis gekomen. Gisteren was het wel scrapbookdag bij Creanijn, maar ik kan daarvan nog geen afgewerkte layoutjes tonen. Het was in ieder geval weer gezellig en ik ben ook weer enkele scrapbooktips rijker! Maar ik heb wel nog de tijd gevonden om enkele kerstkaartjes te scrappen. Dit is het resultaat:

 

I still didn’t found the time to create scrapbook layouts. However, yesterday, I attended a full day of workshops at Creanijn though I can’t show you any results yet. However, it was very nice to spend a whole day among scrapbookers and I learned some new tips and tricks for scrapbooking.
But I can show you some christmas cards:

 DSC02938.JPG

DSC02935.JPG

DSC02936.JPG

Eline’s clearstamps (Marianne design/EC0135 Snowman)

DSC02930.JPG

DSC02931.JPG

Eline’s clearstamps (Marianne design:
Xmas stocking )

 

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “More christmas cards”

  1. Cindy says:

    Dit zijn weer heel leuke kaartjes!

    Cindy

Leave a Reply