It’s a boy!

Mijn man is deze week voor de eerste maal (fiere) peter geworden! Zijn petekind heet Daan en natuurlijk ben ik terug creatief bezig geweest. Omdat het geslacht geheim gehouden was tot op het einde heb ik na de geboorte snel nog een kaartje gemaakt en daarvoor heb ik gebruik gemaakt van de Oliver reeks van Basic Grey. Het papier is heel toepasbaar om kaartjes te maken en/of te scrappen voor jongetjes.

My husband became godfather for the first time this week. The name of his godchild is Daan and of course, this was a great reason to be creative! As the proud parents managed it very well to keep the gender of their baby a secret till birth, I had to make a card very quickly. I used the Oliver series of Basic Grey. The paper is ideal to make cards and/or scrapbook pages for boys!

DSC02973.JPG

DSC02976.JPG

Patterned paper: Basic Grey (Oliver)

Clear stamps (Kruidvat)

 

Eind vorig jaar ben ik ook bij Vicky/Creanijn de scrapbookdag gaan bijwonen. Op die scrapbookdag hebben we een koffertje gemaakt en toen had ik al in gedachten om dit koffertje kado te geven aan het petekind van mijn man. Wel moeilijk om papier te kiezen aangezien ik niet wist of het een jongen of meisje ging zijn. Het koffertje heb ik dan gevuld met een aantal kleine kadootjes. Zijn eerste valiesje om te starten aan zijn reis doorheen het leven!

Last year I attended a day full of scrapbooking at Vicky/Creanijn. On that day we made a little suitcase and then I already knew this would be a present for his godchild. I filled the little suitcase with baby stuff so Daan is ready for the great trip called live.

DSC02985.JPG

DSC02983.JPG

DSC02968.JPG

DSC02964.JPG

Patterned paper: Prima (So cute!)

Clear stamps: Marianne Design (Eline’s babies)

Alphabet stickers: Basic Grey (Marjolaine)

Be Sociable, Share!
2 Comments
 

2 Responses to “It’s a boy!”

  1. Vicky says:

    Amai, ‘t is inderdaad héél mooi geworden en meteen een goede toepassing!

  2. els says:

    heel mooie kaartjes.
    ik heb het oliver papier hier ook nog liggen, zou ik dirngend eens moeten gebruiken
    bedankt voor de leuke reacties op mijn blog

Leave a Reply