I wish…

Afgelopen weekend kwam ik de site van Dutch Dares tegen. De uitdaging bestond erin een scrapbook layout te maken over je wens(en) in 2012. Ik wens dat ik veel over fotografie ga bijleren en/of andere scrapbooktechnieken. Ik ben nu een half jaar bezig met de avondopleiding fotografie gedurende 2 avonden per week. Gecombineerd met een fulltime job is dit op sommige momenten behoorlijk zwaar. Want de opleiding blijft niet beperkt tot het volgen van de les maar ook het afwerken van de opdrachten die we krijgen. Dus ik wens dat ik het kan blijven volhouden en dat ik over enkele jaren mijn diploma fotografie op zak heb. De layout bevat een foto van onze eerste studio-ervaring tijdens de les. Voor de scrapbook layout heb ik een sketch gebruikt van Creative Scrappers (#198)

 

Last weekend I found the website of Dutch Dares. Their challenge was to create a layout about your wishes for 2012. I wish to learn a lot about photography and/or other scrapbook techniques. It’s already a half year now that I am following evening classes photography. Two times a week I have to attend courses which can be hard sometimes to combine with a full-time job. Of course, it’s not just the evenings I have to invest in, but I also have to make several exercises during the semester. So I wish that I can keep up and that after a few years I will have my degree in photography. The layout contains a picture of our first introduction to studio photography during the evening classes. It was really fun to do! For the scrapbook layout I used the sketch of Creative Scrappers (#198).

 

DSC03018.JPG

Patterned paper: Toga, Kaisercraft

Distress ink (Iced sprue)

Alphabet stickers: Scenic Route

Be Sociable, Share!
4 Comments
 

4 Responses to “I wish…”

 1. Petra says:

  Dat gaat je vast lukken! Je LO is prachtig, ik vind de kleurencombinatie heel mooi.
  Bedankt voor het meedoen aan de Dutch Dares!

 2. Judith says:

  Hoi,

  Wat leuk dat je hebt meegedaan. Lijkt me geweldig om een fotografiecursus te volgen. Je hebt er een mooie lo van gemaakt.
  Groetjes Judith

 3. mooie kleuren, leuk dat je meegedaan hebt !

 4. Jolanda says:

  Prachtige layout is het geworden en bedankt voor het meedoen!

Leave a Reply