Some colouring with my new Copic Markers!

Na de workshop ben ik thuis nog wat verder aan het oefenen geweest met het inkleuren van stempelafdrukjes. Hopelijk vind ik snel de tijd om ze te verwerken in een kaartje. Hier alvast een eerste poging. Benieuwd wat jullie ervan vinden! Tips zijn altijd welkom!

After the workshop I coloured several stamp prints. Hopefully I can use them very soon to create some nice cards!  This is my first try. I am curious what you’re thinking! If you can give some more tips, don’t hesitate to leave a comment!

 

IMG_0534.JPG

IMG_0537.JPG

IMG_0536.JPG

Clear stamps: Wild Rose Studio

 

 

 

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “Some colouring with my new Copic Markers!”

  1. daphné says:

    je bent toch echt wel fan van die paarsxe stiftjes hé 😀
    mooi gedaan hoor, ik ben nog nie verder geraakt dan het kleuren van mijn kleurenkaart

    groetjes
    daphné

Leave a Reply