Creanijn Albumtrack: part 1

Op 17 maart 2012 reed ik samen met een vriendin richting Oostkamp naar de albumtrack georganiseerd door Creanijn/Vicky. Op een albumtrack is het de bedoeling om aan de hand van de schetsen (uitgewerkt door Vicky) scrapbook layouts te maken. Nadat je de schetsen gekregen hebt, kies je zelf papier waar je mee aan de slag gaat en op het einde van de dag kan je klaar zijn met het maken van een volledig album. Ideaal dus om een reeks foto’s snel weg te werken. Mijn album is nog niet volledig afgewerkt maar ik kan je alvast enkele layoutjes tonen. Aangezien ik nog veel foto’s over heb van mijn reizen (ik bestel er altijd te veel!) was mijn idee voor de albumtrack een album dat een overzicht toont van de reizen die ik al samen met mijn man gemaakt heb. Per reis een dubbele scrapbooklayout. Het verkleint alvast weer wat de stapel!

 

On Saturday March 17th 2012, I attended the Creanijn albumtrack together with a friend. Vicky (Creanijn) creates several sketches you can use to make scrapbook layouts. At the end of the day you have a whole album so such an albumtrack is really nice if you want to scrap quickly! I didn’t succeed to finish mine but I can already show you some layouts. Because I always order to many pictures of our journeys, I usually have a lot of pictures left. My idea for the albumtrack was to create an album which gives an overview of the trips my husband and I have made throughout the years. One trip is good for one double scrapbook layout.

 

Eerste layout / first layout:

IMG_0804.JPG

Patterned paper: Imaginisce

Embellishments: Simple stories (Destinations)

 
 
 

Onze eerste reis samen was in 2000 en de bestemming was Salou in Spanje. Een strandvakantie na het afstuderen.

Our first trip was in the year 2000 to Salou in Spain. A vacation at the beach after our last year at the university.

IMG_0805.JPG

Patterned paper:

Imaginisce (dots), Déja Views (Mango – yellow strip of paper), Echo Paper (Umbrellas -both the oranje and blue strip of paper) 

Flower: Prima

 
 
 

In 2001 gingen we naar Bulgarije. Wederom een strandvakantie maar meteen ook de laatste. Na deze reis kregen we de smaak te pakken voor een ander soort reizen.

In 2001 we visited Bulgaria. Again this was a vacation near the beach. However, this would be the last vacation of this kind. We don’t like this kind of travel anymore. 

IMG_0806.JPG

Patterned paper:
Cosmo Cricket (Salt Air – upper strip of paper), Prima (Alla – aquarelle – lower strip of paper), SEI (Claire – delightful – middle strip of paper), Imaginisce (stripes)

Alphabet stickers: Scenic Route

Be Sociable, Share!
No Comments
 

Leave a Reply