Dutch Dares Schets#49

Toen ik de schets van Dutch Dares zag, ben ik onmiddellijk naar mijn scrapkamer getrokken en begonnen aan de layout. Hier is mijn invulling van de schets:

After seeing the challenge of Dutch Dares, I immediately started to scrap and this is my interpretation of the layout:

 

DutchDares#49.jpg

IMG_1301bis.jpg

Patterned paper: Scenic Route

Distress ink (Black soot)

Alphabet stickers: Scenic Route

Voor deze layout heb ik enkel maar oud papier gebruikt (alles van Scenic Route), oud lint en knopen die ik al jaren had liggen. Ik probeer wat mijn voorraad scrapmateriaal weg te werken en niet teveel nieuws aan te schaffen.

I only used things I already have for many years: the paper, the ribbon, the buttons,…I am trying to use my old scrap supplies and to resist buying new things.

Be Sociable, Share!
3 Comments
 

3 Responses to “Dutch Dares Schets#49”

  1. Cynthia says:

    Leuk dat je mee doet met de uitdaging. Mooie uitwerking hoor. Sketch is goed herkenbaar.

  2. Mandy says:

    Bedankt voor het meedoen met onze schetsdare! Heel leuk dat je de schets hebt omgekeerd voor jouw creatie, heerlijk he om met spulletjes die je al lang hebt liggen iets moois te maken! Groetjes, Mandy

  3. Petra says:

    Leuk zo in spiegelbeeld en die swirl aan de zijkant is erg mooi! Groetjes Petra

Leave a Reply