Distress inks: seasonal spring set

En ja hoor, Tim Holtz en Ranger beginnen een nieuw seizoen met nieuwe distress kleurtjes. Voor de lente is er een nieuwe tint lila, geel en turquoois. Ik ben niet van allemaal fan moet ik eerlijk toegeven en ik vind deze set de minste van zijn seasonal sets. In België kun je de kleurtjes alvast bestellen bij Creanijn. In onderstaand filmpje zie je een demonstratie van de nieuwe kleurtjes. Naast de nieuwe kleurtjes, zijn er ook re-inkers uitgebracht voor alle seasonal set distress kleuren, dus ook die van de herfst en winter.

 

A new season, a new seasonal distress ink set announced by Tim Holtz and Ranger. Another three new colours: shades of lilac, yellow and teal. I have to admit that this is not my favourite seasonal set. In the movie below you can see Tim Holtz demonstrating the new colours. And  next to this new seasonal set, reinkers of all seasonal colours have been released.

 

Be Sociable, Share!
No Comments
 

Leave a Reply