Dutch Dares Schets#50

Had ik jullie al laten weten dat ik de RAK gewonnen heb van de maand maart met de inzending van mijn scrapbook layout op basis van de Dutch Dares schets#49? Eenmaal ik de prijs ontvangen heb, plaats ik er zeker een fotootje van op mijn blog! De nieuwe schets van Dutch Dares sprak me ook wel aan en dus ben ik er ook mee aan de slag gegaan. Dit is het resultaat:

Did I already tell you I won the Dutch Dares’ RAK of the month March  with my layout of challenge#49? Once I receive the prize I will post a picture of it on my blog!  I also liked the new challenge of Dutch Dares so I used it for another scrapbook layout. This is the result:

IMG_2290.JPG

IMG_2292.JPG

Patterned paper: Basic Grey (Max&Whiskers), Creative Imaginations

Glimmer mist (Tattered Angles)

EK edger punch

Be Sociable, Share!
4 Comments
 

4 Responses to “Dutch Dares Schets#50”

 1. Petra says:

  Wat een leuke uitwerking weer van de Dutch Dares schets Els! ‘t Is net alsof ik door een raam naar buiten kijk!

 2. Monique says:

  Hartstikke leuke layout Els! Die BG lijn pas perfect bij je foto’s! Bedankt weer voor het meedoen.

 3. mirjamc says:

  bedankt voor je reactie op mijn blog:)
  je lo is erg mooi en wat een schattige hond!

 4. Cynthia says:

  Leuk dat je weer mee doet. Een mooie uitwerking. Sketch is duidelijk herkenbaar. Leuk ook die journaling op een tag.

Leave a Reply