Jouw mening gevraagd / what’s your advice?

Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben, ben ik de laatste tijd weinig actief op scrapgebied. Ik heb het heel druk want het grootste deel van mijn vrije tijd gaat momenteel  naar mijn avondopleiding fotografie. Het einde van het semester komt in zicht dus ook het indienen van onze opdrachten. Foto’s nemen is dus mijn prioriteit maar vanaf de grote vakantie vlieg ik terug helemaal in het scrappen!

 As you probably noticed, I’m not creating a lot of scrapbook layouts lately. I’m spending a lot of my free time with taking pictures for my evening classes of photography. The end of the semester is near, so my assignments need to be finished. So this is my priority right now and explains my lack of posts.

 

Voor 1 opdracht moeten we rond een kleur werken en foto’s nemen die de kleur bevatten maar ook foto’s nemen die de kleur niet bevatten maar wel een eigenschap van de kleur uitstralen. Mijn kleur is roze en een eigenschap van roze is bijvoorbeeld lief, schattig, zacht. Daarvoor heb ik een kittentje gefotografeerd, want kleine katjes zijn toch ontzettend schattig? Nu heb ik nog 2 foto’s over waar ik heel moeilijk een keuze kan uitmaken. Welke foto van de volgende 2 straalt het meest schattigheid uit? Geef je je mening via een comment? Dank je wel!

For 1 assignment we need to take pictures of a colour. Some pictures actually need to show the colour within the pictures, while other pictures must show a characteristic of that particular colour without showing the colour in the picture. The colour I chose is pink and some characteristics of pink are lovely, sweet, cute… So for this, I took pictures of a kitten, isn’t that very lovely? I still need to select between two pictures. Can you tell me which picture is the cutest? Please leave your choice in a comment! Thanks!

 

Foto 1/picture 1:

IMG_2215.JPG

Foto 2/picture 2:

IMG_2201.jpg

Be Sociable, Share!
6 Comments
 

6 Responses to “Jouw mening gevraagd / what’s your advice?”

 1. katrin says:

  voor mij absoluut foto 2 – 1 is mooi, lief en schattig gewoon omdat zo’n klein beestje altijd mooi, lief en schattig is, maar op foto 2 kijkt het ook nog zo lief 🙂
  Succes hoor !

 2. Annelore says:

  doe maar 2 voor mij

 3. David says:

  Ik ga toch voor nummer 1.

 4. PeterK says:

  Voor mij foto 1: het poesje lijkt kleiner doordat het er helemaal op staat, met nog wat ruimte er omheen. 2 zou voor mij alleen meerwaarde hebben moest het beestje me aankijken, maar dat is niet zo. Met 1 is zijn (of haar?) blik juist gericht op iets wat hem (haar) interesseert, bij 2 heb ik dat veel minder.

 5. daphné says:

  ik zou gaan voor de eerste foto, ik vind het bokeh veel mooier dan op de tweede foto en ook de plaatsing. Ik vind de textuur van de ondergrond op de eerste foto mooier doordat het scherper is, op de tweede foto heb je allerlei texturen maar ze komen minder goed uit, wat jammer is.
  Succes trouwens met je opdrachten, ik heb de mijne al ingediend en presentatie is al gegeven, dus enkel nog wachten op uitslag, volgende woensdag is het proclamatie.

 6. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a co-worker who was
  doing a little homework on this. And he actually ordered me breakfast because I stumbled upon it for
  him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the
  meal!! But yeah, thanks for spending some time to talk about
  this matter here on your web site.

Leave a Reply