G’Day Mate!

Na een heel drukke periode heb ik eindelijk de weg teruggevonden naar mijn blogje. De voorbije weken (maanden) was het heel druk op het werk en moest ik mijn opdrachten voor mijn avondopleiding fotografie tot een goed einde brengen. Deze beide gecombineerd, zorgden ervoor dat ik ‘s avonds en in het weekend geen tijd meer vond om creatief bezig te zijn, af te spreken met vrienden, blogs van andere creatievelingen te volgen, etc. Gelukkig lijkt de rust nu stilletjes aan terug te keren en hoop ik vanaf volgende week weer meer tijd te spenderen in mijn scrapruimte!

Enkele maanden geleden heb ik bij Vicky/Creanijn de albumtrack meegevolgd. Mijn album is nog steeds niet af maar ik kan je alvast de volgende dubbele scrapbook layout tonen. De foto’s zijn van onze reis naar Australië waar we toen heen gingen om onder andere een bezoekje te brengen aan onze vrienden. De layout is interactief en bevat 2 flapjes om extra foto’s op de layout te verwerken. Wanneer de flapjes dicht zijn zie je foto’s van Zuid-Australië. De binnenkant van de flapjes tonen foto’s van Oost-Australië. Het papier en de embellishments werden allemaal aangekocht via Scrap Your Trip.

 

After a very busy period, I finally found the way back to my blog. It was very busy at work and I had to finish my assignments for my photography evening course. This took all of my free time so I couldn’t scrap, meet up with friends, follow blogs of other creative people, etc. Fortunately, peace sand quiet seem to return and I hope to spend more time  in my scrapbook room from next week on!

Several months ago I followed the album track with Vicky/Creanijn. My album is still not finished but I can show you the following double scrapbook layout. The pictures are from our trip to Australia when we were visiting our friends. The layout is interactive and contains hidden pictures.  The paper and embellishments were all purchased from Scrap Your Trip.

 

 

IMG_0817.JPG

IMG_0816.JPG

IMG_0812.JPG

IMG_0814.JPG

EK edger punch

Distress ink (tea dye)

Paper & embellishments: Scrap your Trip

Be Sociable, Share!
1 Comment
 

One Response to “G’Day Mate!”

  1. cindy says:

    zeer mooi

    gr cindy

Leave a Reply