La vita e “Bella”

Twee weken geleden, zag ik een aankondiging van Wild Rose Studio: een nieuwe kerstmis collectie van clear stamps, met in de hoofdrol het schattige olifantje Bella. Sinds vorige week waren de stempels te verkrijgen en ik heb dan maar direct een bestelling geplaatst. En dit vond ik in de brievenbus deze week:

Two weeks ago, I came across the new Xmas stamp collection of Wild Rose Studio starring Bella, the little elephant. I love the clear stamps of Wild Rose Studio, and especially those of cute Bella. Last week they became available for ordering, so I immediately went ahead. And this is what I found in the mailbox:

 

IMG_3137.JPG

IMG_3136.JPG

IMG_3139.jpg

Be Sociable, Share!
2 Comments
 

2 Responses to “La vita e “Bella””

  1. veerle says:

    Super zeg, je kan weer heerlijk aan de slag!

  2. Marijke says:

    Mooie spullen Els! Ben benieuwd naar je creaties!

Leave a Reply