Back again…

Ik schrok toen ik zag wanneer ik laatst iets op mijn blog gepost gehad…Eén reden daarvoor is dat ik net terug ben van een heerlijke vakantie door de US! Twee weken in de natuur, een ideale vakantie voor me. Dit betekent ook een berg foto’s die gescrapt zullen worden in de komende weken/maanden.
It has been a while since I posted something on my website. This can partly be explained by the fact that I was touring through the United States for 2 weeks. We visited several national parks, back to nature, which is an ideal vacation for me. This trip resulted in a lot of pictures which wil be scrapped in the coming weeks and months.

Verder is ook het nieuwe schooljaar weer van start gegaan en ben ik terug  2 avonden per week achter de schoolbanken (of in de fotostudio) te vinden.
Besides this, the new school year started, so you find me 2 evenings per week in classes or in the photo studio.

 

Gisteren heb ik dit kaartje gemaakt voor de geboorte van een dochtertje.
Yesterday I made this card for the birth of a little girl. 

 

DSC03948.JPG

DSC03950.JPG

 Clear stamps: Eline Pellinkhof

Be Sociable, Share!
4 Comments
 

4 Responses to “Back again…”

 1. Marijke says:

  Speciaal en zeer mooi kaartje Els!

 2. Els says:

  Prachtige kaart, Els!! leuk gevouwen!

 3. isabelle says:

  Heel mooi gedaan zo lief en kleurrijk,ik hou van de bolletjes

 4. Connie says:

  Ik vind dit een zeer origineel kaartje !! Mooie kleuren !! Gewoonweg prachtig !! Groetjes, Connie

Leave a Reply