Guestdesigner of November of Dutch Dares

Ik ben verkozen als gastdesigner door het team van Dutch Dares voor de maand november. Dit vind ik superleuk! De eerste scrapbook layout als gastdesigner was het creëren van een layout met als onderwerp ‘daar zit muziek in’. Ik heb hiervoor een foto gebruikt van mijn schoonbroer en zijn zoontje. Mijn schoonbroer speelt gitaar in een metalband (Crimson Falls) en op de foto kan je zijn zoontje zien die hem  imiteert met een speelgoed gitaar.

 

The Dutch Dares team chose me to be their guestdesigner of November. I really liked their decision! The first scrapbook layout I had to create as guest designer was one around the theme of music. I used a picture of my brother in law and his son. My brother in law plays guitar in a metalband (Crimson Falls) and on the photograph you can see his son imitating his dad by playing a toy guitar.

IMG_6154.jpg

IMG_6157.JPG

IMG_6158.JPG

IMG_6163.JPG

Alphabet stickers: Basic Grey

Word stickers: Tim Holtz 

Tag + ribbon: Martha Stewart

Edger punch: Martha Stewart (scallop dot)

Distress ink: Ranger (black soot, spun sugar, peeled paint)

All the other materials are old, I don’t know the supplier anymore

Be Sociable, Share!
No Comments
 

Leave a Reply