Enjoy!

Zowel de challenge van Dutch Dares als Another Freaking Scrappy Challenge bestond uit het maken van een layout rond voornemens voor 2013. Zoals sommigen wel weten ben ik eind vorig jaar samen met mijn ventje betrokken geweest in een verkeersongeval. Onze auto is een wrak, maar gelukkig hebben mijn ventje en ik het zonder ernstige verwondingen overleefd. Daarom vind ik het belangrijk te genieten van het leven, genieten van de kleine dingen en geen energie te stoppen in het “wat als” denken maar energie te stoppen in zaken waar je controle over hebt. Dit is iets wat ik vorig jaar al meer heb proberen te doen. Genieten van het leven, want het kan zo snel voorbij zijn.

 

As well as the challenge of Dutch Dares as the Another Freaking Scrappy Challenge were about New Year’s resolutions. As some of you might know, my hubby and I were involved in a car crash around the Christmas period. Our car is a total loss, but the most important thing is that both my hubby and I survived the accident without serious incidents. That’s why it is important to enjoy life, to enjoy the little things around you, and don’t waste your enery in “what if” thinking, but focus on things you can control. It’s something I already tried to do last year, and I want to continue to do for this year. Enjoy life, as it can be over in a blink of an eye.

 

New year resolutions

New year resolutions detail

Patterned paper background: Basic Grey (series Wisteria)

Other patterned paper: MME (series the sweetest thing – bluebell)

Alphabet stickers: Scenic Route

Brads: Recollections

Distress Ink: Ranger (Vintage photo)

Washi tape

Be Sociable, Share!
10 Comments
 

10 Responses to “Enjoy!”

 1. Els says:

  Prachtige layout, Els! Mooi in evenwicht! En zeer goed voornemen 🙂

 2. Leuk dat je mee doet met de Dutch Dares uitdaging. Een hele mooie layout hoor. En genieten, ja dat zouden we allemaal vaker moeten doen.

 3. Loving your sentiment – and loving this layout!! Great design! So happy to have you play along with us again, and hoping to see you here again soon!!

 4. Karen W says:

  Beautiful LO – perfect sentiment I think for every day. must have been a big scare you had, glad you and your hubby are ok.

  Thanks for playing with us, can’t wait to see more of your work. x

 5. Monique Helfrich says:

  Wat een leuke layout over een goed voornemen! Enjoy 2013!

 6. Else-Marie says:

  mooi voornemen!:) en mooi gemaakt zo die lay-out!
  ~liefs Else-Marie~

 7. Monique says:

  Hele gave layout Els! En dat tape maakt t echt af. En wat een goed voornemen! Bedankt voor t meedoen bij AFSC!

 8. Leila says:

  What a wonderful photo
  I love it!
  tks for playing with us at AFSC
  xx
  Leila
  🙂

 9. Mitra Pratt says:

  Ohhhhh the butterflies had me and that awesome photo! And what a great idea! Life can take unexpected twists and living it up is what it’s all about! Hope you have some awesome fun in 2013! Thanks for playing along with us at AFSC! hugs from NY!

  Mitra

 10. Hanna says:

  Ja, geniet van elke dag en ook van de kleine dingen! Mooi gemaakt hoor. Groetjes van Hanna

Leave a Reply