Scrapbooking during my holidays!

In mijn vakantie heb ik wel wat kunnen scrappen. Ik had niets gepland voor deze vakantie, gewoon eens rusten, want het is een heel bewogen en moeilijke periode geweest de afgelopen maanden. Zie hier een paar layoutjes van het petekind van mijn man. De layouts zijn allemaal gemaakt met heel oud papier van Scenic Route, ik wil eens mijn voorraad wegwerken!

 

During my holidays I found some time for scrapbooking. I actually didn’t plan anything during my holidays. So it was really relaxing, just what I needed after a couple of difficult months. Here you can see some layouts of the godchild of my husband. I used old paper of Scenic Route, as I wanted to diminish my stash.

Daan_eerste boek

Daan_wortelen

Daan_smiles

 

Be Sociable, Share!
No Comments
 

Leave a Reply